Sophie Elise med store nyheter: Er gravid

16/11/2023 17:00

redaktion

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nå deler hun at hun er gravid!

28 år gamle Sophie Elise Isachsen deler store nyheter, fordi nå forteller influenceren at hun er gravid. 

Det avslører hun på sin Instagram-profil.

-Så takknemlig for det lille mennesket som vokser i magen min, 2024 blir litt av ett år, skriver Sophie Elise Isachsen til et bilde av hennes voksende babymage.

Livet tar dermed en kraftig vending for influenceren, som tidligere i år havnet i noe av en storm da hun delte et bilde av seg selv og en venninne – og en pose med hvitt pulver.

Det endte med at Sophie Elise Isachsen måtte si opp jobben i NRK, hvor hun hadde podkast.

Men alt bryet har ikke vært uten fordel, mener influenceren. I et intervju med Elle forteller hun at shitstormen har gjort henne klar til å skifte kjipe bleier.

– Jeg tror absolutt at skandalene det siste året har banet vei og gjort meg klar for mammarollen. Jeg tror alt skjer for en grunn – det var dette som skulle få meg ut av mørket og gi livet mitt mening igjen, forteller hun til magasinet.

Sophie Elise Isachsen har termin i slutten av april 2024. Hun venter barn med en kjæreste, hvis identitet hun ikke har røpet – bortsett fra at hun har kjent ham siden tenårene.

Se innlegget hennes her:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.