Sophie Elise reagerer på pulver-bildet: "Følte meg mest bare dum"

06/09/2023 07:30

Emma

Nyheter
Foto: Skjermbilde
Foto: Skjermbilde
Nå reager Sophie Elise på pulver bilde.

I februar la Sophie Elise Isachsen ut et bilde på Instagram hvor hun poserte sammen med influenser Nora Haukland. På bildet holdt den andre influenseren en liten pose med det som ser ut som et hvitt pulver. 

«Livet blir cirka en milliard ganger morsommere når man bare gir faen», skrev Isachsen under bildekarusellen. Bildet ble raskt tatt ned fra plattformen, men rakk å spre seg i sosiale medier. Reaksjonene haglet.

NRK exit

I et intervju på podkasten til underholdningsnettstedet 730 blir influenser Sophie Elise spurt om NRK-exiten i vinter, etter at hun delte det mye omstridt bilde.

– Da hadde du hele statskanalen i et balletak. Det tror jeg aldri har skjedd før at én person har klart?

– Nei, jeg tenkte ikke på det sånn i den situasjonen der, for jeg følte meg mest bare dum og hadde lyst til å ordne opp i situasjonen, svarer Sophie Elise Isachsen.

– Jeg tror når man ser det utenfra, virker det nok mer sånn, fortsetter hun.

Hadde ikke samtykket

Haukland hadde ikke samtykket til publisering av bildet, og ble sittende i sin livs største storm. 

Hun har kommentert hendelsen til TV 2:

– Den situasjonen var ekstremt krevende. Det var så mye bråk rundt meg, og det var veldig vanskelig å vite hvordan man skulle håndtere det, sa Haukland i august.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.