Stor skuespiller død i tragisk ulykke

13/06/2023 09:30

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
TV-stjernen har mistet livet.

Treat Williams, stjernen i seriene 'Everwood' og 'Hair', er død etter å ha vært involvert i en motorsykkelulykke.

Skuespillerens død ble bekreftet til PEOPLE mandag kveld av agenten hans gjennom 15 år, Barry McPherson.

– Han ble drept i ettermiddag. Han måtte svinge til venstre eller høyre, og en bil kjørte foran ham. Jeg er bare knust. Han var den søteste fyren. Han var så talentfull, sier Barry McPherson.

– Han var skuespiller. Filmskaperne elsket ham. Han har vært hjertet av Hollywood siden slutten av 1970-tallet. Han var veldig stolt av prestasjonen sin i år. Han har vært så fornøyd med arbeidet jeg fant for ham. Han har hatt en balansert karriere, sier Barry McPherson.

Jacob Gribble, brannsjef i Dorset i Vermont, sier til mediene at ulykken skjedde mandag rundt klokken 17.

Hendelsen involverte en enslig bil og Williams' motorsykkel. Etterforskerne mener føreren av bilen snudde og ikke så motorsykkelen. Jacob Gribble sier at Treat Williams var den eneste personen som ble skadet, og et LifeNet-helikopter ble kalt inn for å fly ham til et sykehus i New York.

Vermont State Police sendte ut en pressemelding senere mandag som bekrefter Treat Williams' identitet og detaljene rundt ulykken. Politiet bekreftet at etterforskningen er i en tidlig fase, og politiet vil returnere til kollisjonsstedet i dag, 13. juni, for å fortsette å undersøke åstedet.

Foto: Shutterstock.com

Skuespillerens mangeårige karriere går tilbake til 1975, da han filmdebuterte i thrilleren 'Deadly Hero'. Derfra begynte han å ta på seg flere filmroller, inkludert The Ritz (1976) og The Eagle Has Landed.

Treat Williams dukket senere også opp i flere Hallmark-prosjekter som 'The Christmas House', 'Beyond the Blackboard', 'Safe Harbor' og 'Chasing a Dream', samt Netflixs 'Dolly Parton's Christmas on the Square' og 'The Noel Diary'.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.