Store nyheter for prinsesse Ingrid Alexandra: Har fått seg jobb

26/06/2023 20:05

Sofie

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Store nyheter for prinsessen den kommende høsten.

Prinsesse Ingrid Alexandra skal jobbe som skoleassistent og miljøarbeider ved Uranienborg skole til høsten, avslørte Kongehuset i en pressemelding.

Uranienborg skole er en skole for 1.-10. klasse i Frogner bydel i Oslo, hvor prinsessen også gikk et år. Det skriver VG.

I 2024 vil det være først 12 måneders førstegangstjeneste i Brigade Nord Ingeniørbataljon. I januar drar prinsessen til Skjold leir i Indre Troms, basen til 2. bataljon og Ingeniørbataljonen.

I en pressemelding sa Kongehuset at prinsessen vil bli tildelt en tjenestestilling etter rekrutteringsperioden og fullføre en fagperiode med mer spesifikk utdanning, etterfulgt av en avdelingsperiode med trening.

Prinsessen møtte på avslutningsseremonien for elever ved Elvebakken videregående skole i Oslo Konserthus sist tirsdag.

I mai skrev Ingrid Alexandra en hilsen til medstudenter der hun reflekterte over studietiden.

– Det har vært dager da det har vært vanskelig å komme seg opp om morgenen, skremmende å dra på skolen og stressende perioder før prøver, tentamener og eksamener. Men det har også vært dager da vi har funnet nye venner, blitt inspirert av en lærer eller klart noe vi har jobbet for lenge, skrev hun.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.