Stort Apple-nedbrudd

22/03/2022 12:38

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Apple er for tiden rammet av store problemer som har ført til at et bredt spekter av deres mest populære applikasjoner er nede.

Det er et stort antall av Apples applikasjoner som påvirkes av krasj, og derfor er det ikke mulig å få tilgang til dem.

Hvis du prøver å få tilgang til applikasjoner som iTunes, Apple Music og App Store, vil du finne det vanskelig å gjøre det. Hvis du vil ha tilgang til en av disse, må du derfor bevæpne deg med tålmodighet.

Dette er fordi det er flere av Apples egne applikasjoner for henholdsvis iPhone og Apple, som påvirkes av store driftsforstyrrelser. Dette er nettopp derfor det kan være enten vanskelig eller helt umulig å få tilgang til dem.

Apple har ennå ikke kunngjort problemene. Den eneste oppdateringen gitt fra det amerikanske selskapet er at røde trekanter er merket på flere av søknadene deres. Denne røde trekanten indikerer at det er et "avbrudd".

For tiden er det både App Store, iCloud, Siri, iMessage, iTunes Store, Apple Maps, Apple Music, Apple Podcasts, Apple Arcade, Apple Fitness+, Apple TV+, Find My, FaceTime, Notes, Stocks samt en rekke applikasjoner relatert til iCloud som påvirkes av det store krasjet.

Ifølge MacRumors gjenstår det å se hva som har forårsaket de betydelige driftsforstyrrelsene som tilsynelatende har innvirkning på flere av de mest brukte applikasjonene fra Apple.

I tillegg har Bloomberg-journalist Gurman også kunngjort at det ikke bare er søknadene som påvirkes. Angivelig er flere av deres interne systemer også påvirket av disse forstyrrelsene.

«I tillegg til Apples nettjenester – musikk, kart, podcaster og mer påvirket av krasj – har jeg blitt fortalt at Apples interne systemer for bedrifter og detaljhandel også er nede, noe som begrenser eksternt arbeid og handlinger som å plukke opp og reparere produkter», skrev han på Twitter.