Stort kjærlighetsdrama: Ariana Grandes nye flamme har forlatt sin kone og barn

26/07/2023 14:48

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nyheten om den spirende romantikken kommer for så vidt bak ryggen til Ethan Slaters kone.

Det er ikke bare fans av den 30 år gamle popstjernen Ariana Grande som er overrasket over at sangfuglens ekteskap med Dalton Gomez er over.

Enda mer overrasket ble mange da ryktene om at «Into You»-sangeren allerede hadde funnet en ny flamme i form av Broadway-stjernen Ethan Slater.

Men personen som minst så det komme, ser ut til å være 31 år gamle Slaters nåværende kone, Lilly Jay.

Grande og Slater møttes første gang under innspillingen av «Wicked». Filmen forventes å komme på kino neste år. Foto: Instagram/micheleyeoh_official

Ifølge det amerikanske paparazzi-mediet TMZ ante ikke Slaters kone, som han har vært sammen med siden de begge gikk på skolen, at en amerikansk popdiva var i ferd med å stjele mannen hennes.

følge kilder nær Lilly Jay, lyder meldingen fra henne at hun er «knust over at familien har blitt revet i stykker».

Samtidig er hun også dypt fortvilet over at parets lille sønn, som ikke er et år ennå, ikke lenger skal ha moren og faren sammen i nærheten av seg, samtidig som hun føler at han fullstendig har "vendt ryggen til" familien hans"..

Hele dramaet blir ikke hjulpet av at Ariana Grande skal ha vært en venn av den lille familien lenge. Faktisk så gode venner at de alle pleide å henge sammen.

I mai likte Grammy-vinneren også et innlegg som Slater hadde delt på sin Instagram-profil i anledning morsdagen, hvor han hyllet sin kone.

Flere amerikanske medier skriver imidlertid at Ariana og Ethons affære faktisk har vart i månedsvis og derfor muligens var i full gang da innlegget ble delt.

Verken Grande eller Slater-paret har søkt om skilsmisse - ennå.

Ariana har tidligere blitt paret med Big Sean, Mac Miller, komikeren Pete Davidson og sist andre eiendomsmegler Dalton Gomez.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.