Stort mirakel: Ble kidnappet i 2018 – nå er jenta funnet i live

10/03/2023 09:05

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
En åtte år gammel jente som ble kidnappet tilbake i 2018, er funnet i live i Mexico for kort tid siden.

Hun ble kidnappet fra et kjøpesenter i Vancouver i oktober 2018. Men først nå, nesten fem år senere, har myndighetene funnet henne.

Onsdag opplyste FBI at de hadde funnet 8 år gamle Aranza Maria Ochoa Lopez i live i Mexico.

Det skriver det amerikanske mediet People.

Aranza Maria Ochoa Lopez var fire år gammel da hun ble kidnappet fra et kjøpesenter i Vancouver, Washington, 25. oktober 2018. På den tiden bestemte myndighetene at hennes biologiske mor - som ikke hadde foreldreretten - hadde valgt å kidnappe datteren under overvåket besøk.

Moren, Esmeralda Lopez-Lopez, ble arrestert tilbake i 2019 i Mexico i forbindelse med kidnappingen. Men på den tiden klarte de ikke å finne jenta.

Jenta, nå åtte, ble funnet onsdag i Michoacán, Mexico. Hun har nå blitt eskortert til et hemmelig sted i USA.

– I mer enn fire år har FBI og våre samarbeidspartnere ikke gitt opp å finne Aranza, står det i en uttalelse fra politiet

– Vårt fokus nå er å støtte Aranza når hun tilpasser seg sitt nye liv i USA.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.