Stort sjokk: Den legendariske «Skal vi danse»-dommeren trekker seg etter 19 sesonger

03/08/2023 10:42

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter 19 sesonger er det slutt.

Det er ikke mange ukene til den 20. sesongen ruller over skjermene, men det kommer til å bli en stor endring.

For en dommer som har vært der i 17 år og 19 sesonger går av. Danske Jens Werner vil ikke sitte som fast dommer slik han har gjort tidligere i ‘Vild med Dans’.

Dette skriver TV2 i en pressemelding.

– Jubileumssesongen til 'Vild med dans' er en fin måte for meg å runde av en utrolig morsom, spennende og lærerik reise med 'Vild med dans' siden 2005. Som med mange andre ting i livet, vil jeg stoppe mens spillet er bra, mens jeg er på toppen og fortsatt elsker det jeg gjør, sier Jens Werner til TV 2.

Tilbake i mars ble den ikoniske dommeren rammet av kreft, som han fortsatt lider av.

Pressemeldingen sier ingenting om hvorvidt den forferdelige sykdommen er skyld i at Jens Werner ikke fortsetter som dommer.

TV 2 hyller Jens Werner for stor innsats gjennom mange år.

– Jens har vært konsulent og dommer på 'Vild med dans' siden starten i 2005 og har hatt stor innvirkning på programmet. Vi er svært takknemlige for at Jens har vært med i alle disse årene – det fortjener han en stor takk for, og vi gleder oss over at Jens også i år setter seg ved dommerbordet i noen av de avgjørende programmene, lyder at fra Thomas Richardt Strøbech, som er redaktør for 'Vild med dans'.

Jens Werner blir ikke permanent i dommerpanelet i år, men det betyr ikke at han ikke kommer innom.

Dommerpanelet består av Marianne Eihilt, Nikolaj Hübbe, Sonny Fredie Pedersen og Anne Laxholm, men femteplassen på tabellen blir ikke som vanlig.

Den femte dommerplassen vil være åpen for gjester, og Jens Werner vil sitte der i løpet av sesongen.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.