Sturla Berg-Johansen med vemodig beskjed

07/12/2023 11:57

Sofie

Nyheter
Foto: Kjentfolk.no/NTB
Foto: Kjentfolk.no/NTB
Nå forteller han om endring i karrieren.

Sturla Berg-Johansen (56) er en norsk komiker, skuespiller og programleder. Han har hatt en lang og variert karriere innen underholdningsbransjen.

Han begynte sin karriere på TV på 90-tallet som programleder for barne-TV på TV 2. Hans talent for humor og underholdning ble raskt anerkjent, og han utviklet seg til å bli en av Norges mest kjente standupkomikere.

Nå forteller han at han har valgt å avslutte sin karriere som standupkomiker etter en lang og suksessfull tid både på scenen og på TV-skjermen. Han vil nå rette fokus mot produksjon og regi.

Det skriver Vestby Avis, ifølge Abcnyheter.

Den siste opptredenen som standupkomiker blir på hovedscenen i Vestby kulturkvartal den 2. februar.

– Det føles helt riktig, sier Berg-Johansen til VG.

Han deler med Vestby Avis at det skal til mye for at han vurderer å gjøre et comeback, da han føler at han nærmer seg en alder der det kan bli utfordrende.

– Jeg er 56 og har mange år igjen av arbeidslivet, men de vil jeg bruke på andre ting. Og så blir jeg snart for gammel for et comeback i dette formatet, sier han til avisen.

I 2002 vant han Komiprisen for beste standup, og dette var en bekreftelse på hans humoristiske ferdigheter.

Han har ledet suksessfulle programmer som «Deal or No Deal», «Norske Talenter» og «Er du smartere enn en 5.-klassing».

Han vant også folkets pris på Gullruten i 2008, og i 2010 ble han tildelt Leif Justers Ærespris.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.