Susanne advarer: Plutselig eksploderte sønnens klimaanlegg

22/07/2021 09:32

Emma Sletta

Nyheter
Det er ingen hemmelighet at det har vært noen varme dager denne måneden.

Det bør derfor ikke komme som noen overraskelse at mange prøver å kjøle ned hus, ellers tåler du ikke varmen - og i denne forbindelse velger mange å bruke klimaanlegg.

Susanne Engvall fra Trelleborg i Sverige hadde også et ønske om å kjøle ned hjemmet sitt, og derfor endte hun opp med å trekke av når hun snublet over en variant mens hun surfet på Expondo.

Hun endte opp med å kjøpe tre styks som du kunne ha stått på gulvet, da hun dermed også ville være i stand til å ha noen som står inne på barnas rom.

Men den ene ble ikke mottatt i det hele tatt, den andre fungerte ikke, og den tredje viste seg å være livstruende.

– Jeg kunne lukte røyken, og jeg fant ut at det var fordi gardinene våre brant, sier hun til Aftonbladet.

På tidspunktet for eksplosjonen sov hennes 12 år gamle sønn mens hennes 3 år gamle datter sov, men heldigvis var hun i rommet ved siden av.

– Det var forferdelig. Det var veldig vanskelig å roe ned sønnen min, som var veldig redd og desperat, men det har blitt ekstra vanskelig for oss alle.

Susanne rev straks ned gardinene, trakk pluggen på klimaanlegget, hvorpå hun raskt trakk ut sønnens teppe for å kvele brannen og dermed få den slukket.

I kjølvannet av den forferdelige hendelsen er Susanne ute etter svar, samt søker erstatning for skaden. Men dette har vist seg å være en kamp i seg selv.

Imidlertid ble hun til slutt kompensert for omstendighetene. Det var imidlertid ikke for de som ikke jobbet eller den som faktisk kunne ha kostet dem livet - men for den som aldri ble levert.

Hun vil nå advare andre.

" Jeg prøver fortsatt å få tak i selskapet som produserer dem. Jeg vil be om en forklaring på hvordan dette kan skje, og at de kommer med en advarsel om at defekte enheter kan være i omløp, sier hun.

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.