Taliban-krigere koser seg: Se de bizare videoene her

Foto: Shutterstock

Mens tusenvis av afghanere forsøker å flykte fra landet etter Taliban gjenopptok makten, koste en gruppe Taliban-krigere seg i en fornøyelsespark.

Dagen etter at Taliban overtok Afghanistans hovedstad, ble flere av krigerne sett i en fornøyelsespark.

Mandag - dagen etter at Taliban inntok hovedstaden Kabul ble videoer delt fra flere journalister. Bisarre videoer av Taliban-krigere som tydelig koser seg.

Les også

Kaos i Kabul: Holder fast på flyet mens det prøver å lette

I videoklippene, som opprinnelig ble delt av Reuters-journalist Hamid Shalizi, kan man se hvordan Taliban-krigere kjører rundt i radiobiler og rundt i en karusell med fargerike hester på med våpen i hendene, henholdsvis i en fornøyelsespark.

Etter at Hamid Shalizi delte vidoene på tweeter, har Twitter-kontoen hans blitt slettet. Det er ikke kjent om han har kommet til skade eller ikke.

Det franske nyhetsnettstedet Mediavenir har også delt videoene, som kan ses nedenfor:

En annen video delt på Twitter, av frilansjournalist Asaad Hanna, viser noen Taliban-krigere hoppe og le i en gigantisk trampoline.

Den samme jornalist har også delt en video fra innsiden av presidentpalassets treningssenter, der Taliban-krigere er i gang med å få dagens styrketrening overstått.

I kjølvannet av Talibans overtakelse av Kabul flyktet tusenvis av sivile til flyplassen i et desperat forsøk på å flykte fra landet.

Les også

Etterlyser vitner: Festivaldeltaker utsatt for overgrep