The Grinch gjør et grusomt comeback denne julen som en skrekkfilm

29/11/2022 11:24

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Første trailer for Grinch-skrekkfilmen har droppet.

Traileren begynner med å introdusere oss for Cindy You-Know-Who som finner den skumle grønne skapningen med grytemager som roter gjennom julegavene under treet hennes.

Denne parodien på Dr. Seuss klassiske barnehistorie, "How the Grinch Stole Christmas!" tar en skremmende vending når The Grinch - kjent som The Mean One - dreper moren hennes mens han er kledd som julenissen.

To tiår senere begynner det glupske monsteret å terrorisere den søvnige fjellbyen Whoville og truer med å ødelegge julen.

Nå en voksen, Cindy You-Know-Who finner en ny hensikt med å stoppe udyret for å ødelegge enda en jul.

Bevæpnet med en candy cane rifle og det som ser ut til å være et baseballballtre med julelys viklet rundt det, og - fordi det er sesongen - Cindy You-Know-Who går mot hverandre med The Mean One i en brutal kamp for å redde Ferien.

The Mean One ble regissert av Steven LaMorte med et manus skrevet av Flip og Finn Kobler, filmen har Krystle Martin i hovedrollen som voksenversjonen av Cindy You-Know-Who. Rollelisten inkluderer også Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler og Amy Schumacher.

Terrifier 2-stjernen David Howard Thornton har blitt tildelt æren av å spille den grønne julegrumpen i denne skrekkhistorien.

Julen i år ser ut til å bli en med festlige filmer med en vri. Ikke bare har vi The Grinchs retur, Violent Night med David Harbor i hovedrollen som en skurkedrepende julenisse er ute på kino på fredag ​​mens Bloody Christmas fokuserer på en morderisk robot Saint Nicholas.

The Mean One er den siste tilpasningen av en ikonisk barnehistorie som er tilpasset den store skjermen med en skummel vri.