Tidligere hotellsjef med advarsel: Gjør aldri dette på et hotell

21/04/2024 07:02

Sofie

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En tidligere hotellsjef har delt en advarsel om ikke å gjøre det siden det ikke er trygt.

En av fordelene med å bo på hotell er at det meste blir tatt hånd om. I de fleste tilfeller trenger du ikke engang ta med sjampo.

Når du bor på hotellrom bør du imidlertid tenke på at andre har bodd på rom før deg. Nettopp derfor er det ting du bør avstå fra dersom du overnatter på hotell.

En tidligere hotellsjef har gjort dette klart i en video som hun har delt på det sosiale mediesiden TikTok. I denne videoen snakker hun om en rekke ting du bør avstå fra hvis du vil være på den sikre siden.

I videoen forteller hun at hun aldri ville brukt sjampo eller balsam hvis det kommer fra gjenfyllbare flasker med skrukork. Dette skriver det britiske mediet Mirror.

"Jeg har sett hårfjerningskremer og jeg vet ikke hva som er i dem," sier hun i videoen.

Er det sjampo og balsam som ligger i en dispenser med låst lokk, er det ikke noe problem. På denne måten kan du føle deg sikker på at andre gjester ikke har hatt mulighet til å blande seg inn.

- Jeg har sett andre ting enn vann som kokes i dem. Renholdspersonalet kan godt skylle det ut og vaske utsiden, men røret inne i maskinen blir aldri renset, sier hun.

I kommentarfeltet under videoen hennes, som har blitt sett mer enn to millioner ganger, er det flere som takker henne for de to advarslene.

"Å Gud! Jeg er så uskyldig. Jeg hadde aldri trodd noe av dette ville skje," kommenterte en person. "Jeg låste opp en ny frykt," sa en annen.

"Som tidligere rengjøringspersonell i Disney bør du heller aldri bruke glass på rommene. Begynn også å lete etter veggedyr før du pakker ut," skrev en annen.

"Jo eldre jeg blir, jo mer hater jeg å bo på hotell," la en tredje til.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.