TikTok-stjernens sjokkerende videoer gikk viralt: Nå er han arrestert

24/05/2023 21:50

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
TikTok-stjernen delte flere sjokkerende videoer på sosiale medier som endte opp med å gå viralt. Nå er han pågrepet.

En tenåring er arrestert etter å ha delt en rekke videoer på det sosiale mediet TikTok. Han kom i politiets søkelys da han delte en video av at han tok seg inn i et privat hjem i Hackney, øst i London.

Arrestasjonen har skjedd etter en kort etterforskning av videoene som er delt på sosiale medier. I de nevnte videoene kan man se en gruppe unge menn gå inn i et hvilket som helst hus uten å få tillatelse fra eierne.

Ifølge Daily Star har Scotland Yard bekreftet at de har identifisert og arrestert en 18 år gammel mann.

Politiet sa at videoen viste at den unge mannen tok seg inn i et privat hjem med minst en annen.

Tidligere ble det rapportert at Scotland Yard mente det var et brudd på Community Protection Notice.

– Jeg undervurderer ikke den utbredte uroen, angsten og nøden disse videoene forårsaket, sier politisjef James Conway i Central East Command Unit, som har ansvaret for politiet i Hackney og Tower Hamlets.

– Flere har omtalt disse videoene som «prank»-videoer, men jeg håper denne betydelige utviklingen viser hvor seriøst vi har tatt denne etterforskningen siden opptakene begynte å sirkulere på nettet.

– Flere av disse videoene er produsert på en slik måte at de påvirker ulike personer. Vår etterforskning pågår fortsatt, da vi ønsker å skape et sterkt bilde av aktiviteten i videoene og virkningen på offentligheten. "

I videoen kan man se en ung mann komme inn i et hjem øst i London. Inngangsdøren til hjemmet er åpen, og han bestemmer seg tilsynelatende for å dra nytte av det, selv om det ikke er lovlig.

Inne i huset blir han møtt av en mannlig beboer som ber ham om å gå. Den unge mannen som spilte inn videoen snakker til ham flere ganger før han setter seg ned i en sofa. Her sitter han en kort stund før han drar.