To personer løslatt i saken om 13 år gamle Filippa

17/04/2023 07:25

Emma

Nyheter
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Politiet har også pågrepet en 32 år gammel mann som skal i grunnlovsforhør i dag.

I tillegg til en 32 år gammel mann, har politiet pågrepet to personer fra nærområdet i saken om den 13 år gamle jenta Filippa, som hadde vært savnet i over et døgn.

Det opplyser politiet i Sydsjælland og Lolland-Falster på Twitter søndag ettermiddag. De to ble pågrepet søndag og ble løslatt senere på dagen.

– De er nå avhørt, og det er ingenting i politiets etterforskning som tyder på at de har noe med Filippas forsvinning å gjøre. Derfor er de begge nå løslatt igjen, skrev politiet.

Vil ikke si hvor mange som er pågrepet

Politiet opplyste på en pressekonferanse søndag ettermiddag at de hadde gjort flere pågripelser i saken. Men det vil ikke si hvor mange som er pågrepet.

Men politiet opplyser at de har pågrepet en 32 år gammel mann, som vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag. Her vil påtalemyndigheten kreve at han varetektsfengsles.

Det gjenstår å se hva han blir siktet for.

Massiv leting i gang

Den 13 år gamle Filippa ble meldt savnet lørdag, da hun forsvant etter at hun hadde delt ut aviser i området Kirkerup sørøst for Slagelse. Jentas sykkel, sekk og telefon ble senere funnet på en vei på avisruta.

På en pressekonferanse like etter klokken 15 søndag opplyste politiet at jenta var funnet i live - og ved bevissthet.

Det er ikke opplyst hva som egentlig har skjedd med henne.

Politiet har hatt en massiv etterforskning gående siden lørdag ettermiddag, da Filippa ble meldt savnet.

Det har inkludert politihunder, droner og et helikopter. I tillegg har politiet gjennomført avhør og innhentet videoovervåking. Politiet ba blant annet om opptak fra overvåkingskameraer og biler med kamera i frontruten.

Dette resulterte i mer enn 600 henvendelser.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.