To tenåringer siktet for drap på 16 år gamle gutter

02/12/2022 11:36

Sofie

Nyheter
Kearne Solanke var en av de to 16 år gamle guttene som ble knivstukket i hjel (Foto: Facebook)
Kearne Solanke var en av de to 16 år gamle guttene som ble knivstukket i hjel (Foto: Facebook)
Charlie Bartolo og Kearne Solanke ble funnet knivstukket i hjel bare en kilometer fra hverandre i Greenwich, Sørøst-London 26. november

Charlie Bartolo og Kearne Solanke ble funnet knivstukket i hjel bare en kilometer fra hverandre i Greenwich, Sørøst-London 26. november.

Metropolitan Police ble tilkalt rundt klokken 17.10 til rapporter om knivstikking, og til tross for beste innsats fra nødetatene ble begge guttene erklært døde på stedet.

En 16-åring og 15-åring vil møte i Bromley Magistrates' Court i dag siktet for drapene deres.

Det Supt Richard McDonagh, fra Greenwich Police, sa: "Politiet etterforsker de tragiske drapene på to tenåringsgutter, og mine tanker og dypeste sympatier er med deres familier og venner - og faktisk med lokalbefolkningen i Abbey Wood og Thamesmead som jeg vet er sjokkert og forferdet over det som har skjedd.

"Som nestkommanderende for bydelen for Mets South East Command Unit, slutter jeg meg til dem i å være dypt trist og rasende over disse meningsløse drapene.

"Jeg kan forsikre alle som er berørt av disse drapene om at dyktige detektiver vil jobbe utrettelig for å oppdage hva som skjedde og gi svar til de unge ofrenes familier."

Hyllesten til Charlie strømmet inn på sosiale medier. En skrev: "Rip den vakre gutten min. For alltid og vil alltid bli savnet. Elsker deg mer enn noe annet jeg kan fortsatt ikke tro det. Inntil vi møtes igjen kjæresten min.

De la til: "Hele min verden. Jeg kan fortsatt ikke tro det min eneste kjære. Du vil aldri bli erstattet. Alltid i mitt hjerte baby gutt."

Charlies venner delte sine kondolanser og sympatier i kommentarene, og mange sa hvor mye de vil savne ham.