Tom Cruises hemmelige forhold til dronning Elizabeth

25/01/2023

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hollywood-stjernen hadde angivelig et veldig spesielt bånd til den avdøde monarken.

Tom Cruise skal ha hatt "et nært bånd" med dronning Elizabeth II før hennes bortgang i september.

Det har blitt avslørt at Hollywood-skuespilleren og den tidligere dronningen av Storbritannia fikk et ganske overraskende vennskap før hennes død tilbake i 2022.

Paret, som til og med nøt en kopp te sammen, ble angivelig enda mer intimt etter at Tom Cruise var vert for en del av hesteshowet 'A Gallop Through History' under Queen's Platinum Jubilee sommeren 2022, skriver Daily Star. 

Tom Cruise og dronningen kom angivelig så godt overens i hverandres selskap at de til og med planla et nytt møte.

Da han snakket med programlederne Phillip Schofield og Julie Etchingham på Queen's Jubilee, avslørte skuespilleren at det var en "ære" å ha blitt bedt om å spille en så viktig rolle.

"Jeg ble bare veldig beæret. Hun er en kvinne jeg beundrer mye. Hun har enorm verdighet og jeg beundrer hennes hengivenhet. Det hun har oppnådd har vært historisk. Jeg husker at jeg så bilder av henne som barn. Jeg reiste mye, og Jeg kom til England for å lage filmer i 1982. Jeg elsker historien og jeg har bare mye respekt for henne", sa Tom Cruise.

«Da de spurte, sa jeg umiddelbart «det ville være min ære å være her»», la han til.

Dronningen - som hadde mobilitetsproblemer under jubileumsfeiringen hennes - sies å ha vært veldig skuffet over ikke å møte Tom Cruise, så hun inviterte ham senere tilbake for en kopp te og en spesiell omvisning i Windsor Castle.

"Bare de to hadde en kopp te sammen. Hun elsket å se ham og de hadde det veldig bra sammen. Så mye at hun inviterte ham tilbake til lunsj. Han fikk til og med fly inn med helikopter," sa en kilde for Sunday Times.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.