Tom Holland avslører: Vil slutte i rollen som Spider-Man

15/08/2023 10:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Marvel-fans, det kan være lurt å sette seg ned for denne.

Tom Holland sier at en del av ham ønsker å gå bort fra Spider-Man og gi rollen til noen andre.

Den britiske skuespilleren satte seg nylig ned med The Hollywood Reporter og delte at han først nølte med å lage en fjerde film fordi han ikke ville rote med sin høyt elskede trilogi.

"Jeg tror vi fant grunnen til at [vi ville lage en annen film]," sa han til avisen.

"Jeg er veldig, veldig fornøyd med hvor vi er når det gjelder det kreative. Men jeg er også litt bekymret for det.

"Det er litt av et stigma med den fjerde i alle franchisetakere. Jeg føler at vi treffer et hjem med vår første franchise, og det er en del av meg som ønsker å gå bort med hodet høyt og gi stafettpinnen videre til den neste heldige gutten som får liv til denne karakteren."

Sony og Marvel har bekreftet at en fjerde film er i horisonten, men prosjektet har blitt stoppet med Hollands pause fra skuespillet og skuespiller- og forfatterstreiken.

Mens han deltok på premieren i New York på sin nye dramaserie "The Crowded Room", ble skuespilleren spurt om hvor filmen står for øyeblikket, ifølge Variety.

«Jeg kan ikke snakke om det, men jeg kan si at vi har hatt møter. Vi har satt møtene på pause i solidaritet med forfatterne, sa han.

"Det har vært flere samtaler, men på dette tidspunktet er det veldig, veldig tidlige stadier. President for Marvel Studios Kevin Feige ertet til og med til The New York Times i fjor at han og Amy Pascal, filmens produsent, var i samtaler med Sony om superheltens neste kapittel i franchisen.

"Amy og jeg og Disney og Sony snakker om – ja, vi begynner aktivt å utvikle hvor historien går videre, som jeg bare sier rett ut fordi jeg ikke vil at fans skal gå gjennom noe separasjonstraumer som det som skjedde etter 'Far From Home'," sa han.

"Det vil ikke skje denne gangen."

Feige refererte til den korte striden mellom de to studioene, som potensielt kunne ha sett en ny iterasjon av Spider-Man uten Holland.

Pascal la til: "Vi er produsenter, så vi tror alltid at alt vil ordne seg. "Jeg elsker å jobbe med Kevin. Vi har et flott partnerskap, sammen med Tom Rothman, som driver Sony og har vært medvirkende, en god leder med gode ideer. Jeg håper det varer evig."

Det er foreløpig ikke sagt noe om når en fjerde film vil bli lansert, men vi er bare glade for at Holland kommer tilbake i den røde, stramme drakten.