Tragisk dødsfall: Eldre ektepar døde

11/04/2023 07:35

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Et eldre par har dødd på tragisk vis.

Livet endte tragisk for et ektepar i 80-årene.

De hadde uvitende kjøpt to kulefisk fra en nettleverandør 25. mars, noe som førte til at de begge døde etter å ha spist dem.

Det skriver CNN.

Deretter har det ført til en appell fra datteren deres om sterkere lover for å forhindre at andre lider samme skjebne.

Pustevansker og skjelvinger
Det eldre ekteparet hadde spist en av fiskene til lunsj. Kort tid etter fikk de begge pustevansker og skjelvinger.

De ble kjørt til sykehus og fraktet rett til intensivbehandling.

Kvinnen ble erklært død rundt klokken 19 samme kveld. Mannen hennes lå i koma i åtte dager, men tilstanden hans ble bare verre, og han endte opp med å lide samme skjebne som sin kone.

Malaysisk lov forbyr salg av giftig og skadelig mat som kulefisk. Lovbruddet har en bot tilsvarende 20 000 norske kroner eller en fengselsstraff på inntil to år.

Parets datter ber om sterkere lover om saken i Malaysia, hvor minst 30 arter av kulefisk ofte finnes i omkringliggende farvann.

Malaysiske myndigheter etterforsker hvem som solgte dem fisken.

Dødelig delikatesse
Kulefisk spisning kalles vanligvis "fugu", som de siste årene har blitt en dyr delikatesse, selv om det er fare for dødelig gift.

Maten er en stor delikatesse i Japan, der du ifølge japansk lov må gjennomgå en omfattende læretid på opptil tre år før kokkene får lisens og lov til å håndtere og tilberede fisken til mat.

Det finnes ingen kjent motgift mot giften.

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.