Tragisk: Mor og barn har blitt kidnappet

01/08/2023 12:41

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: El Roi Haiti
Foto: El Roi Haiti
En sykepleier og hennes barn er blitt kidnappet på Haiti.

En amerikansk sykepleier og hennes barn er blitt kidnappet på Haiti, ifølge El Roi Haiti, den kristne humanitære hjelpeorganisasjonen hun jobber for.

Alix Dorsainvil, kona til El Roi Haiti-direktør Sandro Dorsainvil, og barnet deres ble angivelig bortført torsdag morgen, ifølge en uttalelse på El Roi Haitis nettsted.

De to ble tatt mens de tjenestegjorde i samfunnstjenesten deres på El Roi Haitis campus nær hovedstaden Port-au-Prince, sto det i innlegget.

"Alix er en dypt medfølende og kjærlig person som anser Haiti som sitt hjem og det haitiske folket som hennes venner og familie. Alix har jobbet utrettelig som vår skole- og samfunnssykepleier for å gi lindring til de som lider når hun elsker og tjener folket i Haiti i Jesu navn, heter det i uttalelsen.

Dorsainvil, opprinnelig en sykepleier fra New Hampshire, flyttet til Haiti etter at mannen hennes inviterte henne til en haitisk skole for å gi sykepleie til barna, sa Dorsainvil i en video på organisasjonens nettside.

Amerikanske myndigheter er klar over bortføringene og samarbeider med haitiske myndigheter og amerikanske myndigheters samarbeidspartnere, ifølge en uttalelse gitt til CNN av en talsperson for utenriksdepartementet.

"U.S. Department of State og våre ambassader og konsulater i utlandet har ingen høyere prioritet enn sikkerheten og trygghet til amerikanske borgere i utlandet," sa talspersonen.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.