Tragisk ulykke: Datter alvorlig skadet etter at beruset familiefar krasjet med henne i lasterommet

25/11/2023 19:00

Emma

Nyheter
Foto: Presse-fotos.dk / OBS: Genrefoto
Foto: Presse-fotos.dk / OBS: Genrefoto
Datteren er alvorlig skadet etter at beruset familiefar kjørte med henne i lasterommet.

Det var ikke mye å skrive hjem om i Helsingborg da den tragiske hendelsen nylig så dagens lys.

Her hadde en 44 år gammel svensk mann drukket for mye alkohol og forårsaket en alvorlig trafikkulykke.

Men det stopper ikke her.

Ifølge Helsingborg Dagblad hadde mannen, som var beruset etter en tur i Helsingør, bestemt seg for å kjøre hjem til Helsingborg i varebilen sammen med kona og den 16 år gamle datteren.

I denne farlige tilstanden av beruselse plasserte mannen datteren sin i varebilens lasterom, siden det ikke var noe sted for henne i hytta. Ulykken skjedde på Järnvägsgatan, der mannen ikke klarte å bremse i tide og kolliderte med en bil foran.

Mens både mannen og hans kone slapp uskadd fra ulykken, fikk datteren, som var i lasterommet, alvorlige skader. Hun pådro seg sårskader i ansiktet, blåmerker og andre blåmerker, og mistet muligens også bevisstheten en kort stund:

– Den 16 år gamle jenta sårer ansiktet, blåmerker og andre blåmerker. Muligens mistet hun også bevisstheten en kort stund, skriver mediekanalen.

Som følge av den uansvarlige handlingen er faren nå dømt til to måneders fengsel og må betale en bot på 18.000 kroner i erstatning til datteren. Denne hendelsen fremhever de alvorlige konsekvensene av kjøring i påvirket tilstand og de tragiske konsekvensene det kan ha, spesielt når det involverer familiemedlemmer.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.