Tragiske nyheter: Andreas Brehme er død

20/02/2024 10:29

Sofie

Nyheter
Foto: Markus Wissmann / Shutterstock.com
Foto: Markus Wissmann / Shutterstock.com
Fotballegenden ble 63 år.

Tysk fotball sørger over tapet av en av sine mest ikoniske skikkelser, Andreas Brehme, som døde natt til tirsdag 63 år gammel, tilsynelatende av en hjertestans. Det er tyske Bild som bringer nyheten om Brehmes plutselige bortgang.

Han er mest kjent for å ha scoret det avgjørende målet i VM-finalen i 1990, en prestasjon som har sikret ham legendestatus i fotballens verden.

Umiddelbart etter å ha fått hjertestansen, ble Brehme raskt transportert til en legeklinikk i nærheten av hjemmet hans. Dessverre, til tross for innsatsen fra helsepersonell, ble livet hans erklært tapt.

Det skriver Nettavisen.

Den tyske storavisen uttrykker det tragiske i hendelsen med ordene «Hjelpen kom for sent». Brehme etterlater seg en partner og to voksne barn.

Tapet av Andreas Brehme har vekket følelser hos mange, inkludert kjente personligheter innen fotballverdenen. Blant dem er TV-profilen Jan Åge Fjørtoft, som har gått til sosiale medier for å dele sin sorg over Brehmes bortgang.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.