Trakk seg fra 'Kokkeskolen': "Blir for dumt"

11/10/2023 10:00

Sofie

Nyheter
Foto: TV2/NTB
Foto: TV2/NTB
Episoden tok en uventet vending. (OBS: Spoiler).

På «kokkeskolen» skal en rekke kjente personer testes av kokkeskole-rektor Eyvind Hellstrøm (74) og Truls Svendsen (51).

Tirsdag skal deltakerne ta tentamen, og dermed får «Kokkeskole» én elev mindre når en deltaker går ut av programmet.

På tentamen har deltakerne 30 minutter på seg til å tilberede en imponerende fiskerett.

Etterpå må to elevene møte foran kateteret der dommerne skal bestemme hvem som skal ta på seg forkleet igjen og reise hjem.

Til slutt er det skuespiller Kristoffer Olsen (38) og Maud Angelica Behn (20 år) som står i fare for å røyke.

Olsen fikk en brannskade på den ene hånden, så han kjempet seg gjennom tentamen med bare en fungerende hånd.

Før Hellstrøm tok en avgjørelse om hvem som skulle utvises, spurte Olsen om han kunne si noe.

- Det har vært en litt spennende dag for ganske mange. Selv så valgte jeg å gjøre noe så dumt som å få meg en liten brannskade, som gjør at jeg har noen fryktelig stive fingre akkurat nå. Disse fingrene har jeg tatt en prat med helsepersonell om, og de mener at det kan ta litt tid før fingrene ikke er stive, forklarer skuespilleren i episoden.

- Jeg synes det blir for dumt å halte meg gjennom med en fungerende hånd på «Kokkeskolen» når det er mange andre her som har fryktelig lyst til å være her og som har to fungerende hender å jobbe med. Så hvis jeg får lov, så ønsker jeg å forlate skolen frivillig.

Hellstrøm gir ham lov til det, og Olsen er den som må ta farvel med de andre «kokkeskole»-deltakerne.

- Det var veldig gøy så lenge det varte, og jeg er veldig lei meg for at jeg måtte ta den avgjørelsen, men det føles veldig riktig, forklarer Olsen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.