Transmodell blir utestengt fra Det hvite hus: Gikk toppløs på arrangement

15/06/2023 05:30

Sofie

Nyheter
Foto: Instagram/@therosemontoya
Foto: Instagram/@therosemontoya
En transmodell har fått forbud mot å delta på fremtidige arrangementer i Det hvite hus etter at hun var toppløs under Joe Bidens Pride-arrangement.

Rose Montoya var en av hundrevis som ble invitert til South Lawn for å feire Pride Month. 27-åringen fikk til og med møte USAs president og First Lady, og hun delte snaps fra dagen sin på sosiale medier.

Hun erklærte "det er en ære" og at "transrettigheter er menneskerettigheter" når hun møtte øverstkommanderende.

Hun delte imidlertid meninger da hun dro ned toppen og avslørte brystene foran Truman Balcony sammen med transmenn.

En talsperson for Det hvite hus har fortalt The New York Post at Montoya ikke vil bli ønsket velkommen tilbake med det første.

"Denne oppførselen er upassende og respektløs for enhver begivenhet i Det hvite hus," sa de.

"Det gjenspeiler ikke arrangementet vi arrangerte for å feire LHBTQI+-familier eller de andre hundrevis av gjester som var til stede.

"Enkeltpersoner i videoen vil ikke bli invitert til fremtidige arrangementer."

Rose fikk mye kritikk i kjølvannet av at videoen hennes gikk viralt på Instagram, men hun slo raskt tilbake på folk som kalte henne upassende.

27-åringen sa: «Å gå toppløs i DC er lovlig, og jeg støtter fullt ut bevegelsen for å frigjøre brystvortene.»

Transskaperen stilte også spørsmål ved hvorfor brystet hennes ble seksualisert av folk nå som hun identifiserte seg som en kvinne.

"Hvorfor blir brystet mitt nå ansett som upassende eller ulovlig når jeg viser det frem?" argumenterte hun skarpt.

"Alt du gjør er å bekrefte at jeg er en kvinne."

Hun fortsatte videre og fortalte sine 103 000 Instagram-følgere:

«De transmaskuline vennene mine viste frem sine beste operasjonsarr og levde i glede, og jeg ville bli med dem.»

Montoya, som begynte i overgangen i 2015, avslørte da at hun også hadde dekket brystvortene under hendelsen for å være "trygg" - insisterte på at hun hadde "null intensjon om å prøve å være vulgær".

I stedet fortalte modellen seerne at hun ganske enkelt "eksisterte" i kroppen hennes.

Hun har skrevet på Instagram og sagt at hun har blitt bombardert med hundrevis av meldinger i kjølvannet av den virale videoen hennes. Rose sier hun vil gi en uttalelse til offentligheten snart.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.