Trekker tilbake Gilde produkt: Ikke spis det

01/03/2023 12:29

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nortura tilbakekaller et parti Gilde produkter.

Nortura tilbakekaller et parti Gilde brun lapskaus siden produktet kan inneholde spor av melk og soya. Produktet er nemlig ikke merket med disse allergenene.

Nortura beklager situasjonen og vil gå igjennom rutiner for å forebygge at dette kan skje igjen, skriver selskapet i en pressemelding.

Forbrukere bes om å ikke spise Gilde brun lapskaus med holdbarhetsdato 31.08.2024.

Produktet har blitt distribuert gjennom butikker fra Coop og Norgesgruppen, samt Norturas medlemsbutikker. De aktuelle butikkene vil fjerne gjenværende produkter fra hyllene.

Forbrukere som ønsker å returnere produktet, kan gjøre dette i butikken det ble kjøpt, eller ta kontakt med Norturas forbrukersenter på [email protected]

Foto: Nortura

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.