Treningsprofilen Elin Kjos er død: Ble 35 år gammel

24/03/2023 09:26

Sofie

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fitness influencer og podcaster Elin Kjos har gått bort på grunn av lungekreft. Familien hennes kunngjør det på Instagram.

«I går kveld sovnet vår elskede Elin til tonene av Eva Cassidy. Sykdommen eskalerte raskt i sluttfasen og kroppen orket ikke mer», skriver Elin Kjos familie i et innlegg på sin Instagram.

Fitnessproffen ble diagnostisert med uhelbredelig lungekreft for tre år siden og startet deretter en helsepodcast med søsteren. Både i podcasten og i sosiale medier har hun snakket åpent om sykdommen sin.

I et intervju i SVT Morgonstudion 2022 fortalte hun om hvordan kreftnyhetene har påvirket livet hennes. Det skriver SVT.

– Jeg har gått gjennom veldig utfordrende behandlinger og operasjoner, så på den måten har det påvirket mye, men jeg har ikke latt det definere livet mitt. Det tok meg en stund å komme dit. I begynnelsen var det veldig tøft, sa hun da.

Før hun fikk diagnosen kreft var Elin Kjos svømmer på elitenivå og hun har også jobbet som personlig trener og helsetrener.

«De siste to dagene gikk fredelig og hun ble holdt av familien. Vi elsker henne for alltid og tapet er bunnløst», skriver familien i innlegget på Instagram.

Kondolanser strømmer på under innlegget. «Hjertet mitt gjør så vondt. Elin vil alltid forbli i våre hjerter.

Kommer til å savne hennes fantastiske smittende latter og kjærlighet», skriver svømmeren Sarah Sjöström.

«Så fryktelig trist. Elin har inspirert så mange. Så sterk og så fantastisk på alle måter», skriver programleder Jessica Almenäs.

Elin Kjos ble 35 år gammel.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.