Trist: Derfor kom ikke Harry før en time og 32 minutter etter dronningens død

27/03/2023 08:11

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Harry skal ha fått nyheten om at dronning Elizabeth hadde dødd samtidig med resten av verden da han kunne lese det på nyhetene.

8. september ble det bekreftet at dronning Elizabeths leger var "bekymret for helsen hennes".

I den forbindelse ble det anbefalt at hun ble brakt under medisinsk tilsyn, noe som var nok til å få familien til å skynde seg til Balmoral Castle. Men ingen ringte Harry.

Ifølge PageSix, som har vært i kontakt med kilder knyttet til Buckingham Palace, fikk Harry først nyheten om hennes død samtidig med resten av verden – ved å lese den i nyhetene.

Ved nyheten om hennes død forlot Harry London, men han ankom ikke slottet før en time og 32 minutter etter dronningens død.

Media har imidlertid også mottatt motstridende opplysninger.

PageSix skriver også at en «høytstående innsider i Buckingham Palace» har sagt at kong Charles hadde tilkalt sønnen sin til Skottland fra tidlig om morgenen.

Men ifølge en annen kilde kontaktet ingen fra kongefamilien Harry for å fortelle ham om dronningens død, så han måtte lese det på nyhetene i stedet.

Dette kan virke veldig overraskende ettersom Harry og Elizabeth var veldig nære.

«Sammen med ham tør hun å bremse paradene», kunne King Charles' tidligere butler Grant Harrold fortelle i en dokumentar i fjor, ifølge Marie Claire.

"Noen ganger lurer jeg på om det kanskje er fordi han minner dronningen om prins Philip," la han til.