Triste nyheter: 'Breaking Bad'-stjerne død

16/06/2023 09:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV-stjernen er funnet død i en alder av 52.

I en trist kunngjøring har det blitt bekreftet at Mike Batayeh, skuespilleren bak karakteren Dennis Markowski, som var vaskerisjef i den populære TV-serien 'Breaking Bad', er død. Han ble 52 år gammel.

Det var søsteren til Mike Batayeh som først ga nyhetene til TMZ, og sa at broren hennes døde av et hjerteinfarkt i hans hjem i Michigan 1. juni.

I en uttalelse sa Batayehs familie: "Han vil bli sterkt savnet av de som elsket ham og hans store evne til å bringe latter og glede til så mange."

I tillegg til sin minneverdige rolle i 'Breaking Bad', hvor han dukket opp i flere episoder i 2011 og 2012, hadde Batayeh en allsidig karriere innen TV.

Han fikk anerkjennelse for sine opptredener i serier som "CSI: Miami", "The Bernie Mac Show" og "It's Always Sunny in Philadelphia".

Mike Batayeh var ikke bare en talentfull skuespiller, men også en komiker som brukte humoren sin til å berike livene til publikum.

Hans bortgang etterlater et tomrom i underholdningsindustrien og i hjertene til de mange som likte arbeidet hans.

Ifølge Batayehs manager er det planlagt en minnestund for ham i Plymouth, Michigan, neste uke.

På dette tidspunktet går tankene til Mike Batayehs familie, venner og kolleger mens de sørger over tapet av denne talentfulle skuespilleren og komikeren.

Nedenfor kan du se en av scenene som Mike Batayeh er mest kjent for i serien: