Triste nyheter: 'Euphoria' -stjerne er død

01/08/2023 08:15

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ble bare 25 år gammel.

Skuespilleren Angus Cloud døde 25 år gammel, og familien hans avslørte at den stigende stjernen hadde "slitt intenst" med tapet av faren sin nylig.

Cloud, som ble berømt for sin rolle som Fezco i den populære HBO-serien Euphoria, døde i familiens hjem i Oakland, California.

Foto: Shutterstock

Skuespillerens familie bekreftet sjokknyheten til TMZ, og avslørte at han hadde deltatt i farens begravelse bare en uke før sin egen død.

«Det er med det tyngste hjertet vi måtte si farvel til et utrolig menneske i dag. Som en kunstner, en venn, en bror og en sønn, var Angus spesiell for oss alle på så mange måter, sa familien i en uttalelse.

«Siste uke begravde han faren sin og slet intenst med dette tapet. Den eneste trøsten vi har er å vite at Angus nå er gjenforent med faren sin, som var hans beste venn.

"Angus var åpen om kampen mot mental helse, og vi håper at hans bortgang kan være en påminnelse til andre om at de ikke er alene og ikke bør kjempe mot dette på egen hånd i stillhet."

TMZ rapporterte at Oakland Police og brannvesenet svarte på et nødanrop rundt klokken 11.30 mandag av Clouds mor.

Moren hans skal ha fortalt operatøren at han ikke hadde puls, og 25-åringen ble senere erklært død på stedet.

En kilde nær familien fortalte publikasjonen at Cloud hadde bodd hos familien hans i kjølvannet av farens død mens han prøvde å bearbeide sorgen.

Cloud spilte hovedrollen sammen med Zendaya og Sydney Sweeney i sesong én og to av Euphoria, med sin enorme fanskare som håpet at han ville komme tilbake for programmets tredje sesong.

Familien hans har bedt om at skuespilleren blir husket for sin "humor, latter og kjærlighet til alle".

"Vi ber om privatliv på dette tidspunktet siden vi fortsatt behandler dette ødeleggende tapet," sa de.

HBO, nettverket bak Euphoria, uttrykte sin kondolans til Clouds familie, og delte et svart-hvitt-bilde av 25-åringen til sosiale medier.

"Vi er utrolig triste over å høre om bortgangen til Angus Cloud. Han var enormt talentfull og en elsket del av HBO- og Euphoria-familien, sa nettverket.

"Vi uttrykker vår dypeste medfølelse til hans venner og familie i denne vanskelige tiden."

Mens han var mest kjent for Euphoria, spilte Cloud også i filmer som The Line og North Hollywood, med den unge skuespilleren som også dukket opp i musikkvideoer for artister som Becky G og Juice WRLD.

Foto: Arkiv