Triste nyheter for LeBron James: Sønnen fikk hjertestans

27/07/2023 18:30

Sofie

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Under en treningsøkt fikk LeBron James' sønn Bronny James hjertestans og ble kjørt til sykehuset.

LeBron James og resten av familien hans fikk sitt livs sjokk mandag, da sønnen Bronny James fikk hjertestans under en basketballtrening. Bronny James er imidlertid stabil igjen, sier familien på Twitter.

– I går, under en treningsøkt, fikk Bronny James hjertestans. Medisinsk personell klarte å hjelpe ham og få ham til sykehuset, skriver familien.

– Han er nå i stabil tilstand og ligger ikke lenger på intensivavdelingen. I likhet med sin far LeBron James, er Bronny James et stort basketballtalent, og han var i ferd med å bli draftet til NBA neste år.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan og om hjertestansen påvirker Bronny James sin karriere. Foreløpig ber familien om fred.

– Vi ber om respekt og privatliv for James-familien, og vi vil oppdatere pressen når det er mer å si.

– LeBron og Savannah (LeBrons kone red.) ønsker offentlig å sende sin dypeste takknemlighet til USCs (University of Southern California red.) medisinske og atletiske ansatte for deres utrolige arbeid og dedikasjon til sikkerheten til deres utøvere.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.