Triste nyheter fra Johannes Klæbo's lillesøster: På direkten

30/03/2023 16:07

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia commons
Foto: Wikimedia commons
Var ingen lett avgjørelse.

– Mitt siste år som junior har vært preget av kyssesyken og litt diverse. Det ble også en litt amputert juniorsesong med pandemi. Det tærer på motivasjon. Jeg tror det blir en annen vei videre, noe som vil gi meg litt mer mestringsfølelse, sier lillesøsteren til Johannes Høsflot Klæbo etter torsdagens femkilometer på Tolga.

Etter å ha tilbrakt forrige sesong i juniorklassen, har 20-åringen fortsatt en lang vei å gå i seniornivå.

Høsflot Klæbo mener det må oppnås bedre resultater for å kunne fortsette å investere. Å legge opp nå er ingen lett avgjørelse.  

– Det er veldig vanskelig. Jeg har brukt hele sesongen på å finne ut hva jeg bør gjøre, men jeg kjenner at det er det som er riktig for meg.

Nå er det studier som står i fokus framover. Det skriver Nettavisen.

All sin tid på banen ble hun naturlig nok sammenlignet med broren. Landslagsstjernen har som kjent allerede tatt mange medaljer i mesterskap, sist flere i VM i Planica.  

– Det var lettere å takle når man følte at man hadde noe i sporet å gjøre. Denne sesongen her har det vært litt tøft å bli sammenlignet, men det er vanskelig å unngå, innrømmer lillesøsteren.

Marte Skaanes vant torsdagens NM-renn. Margrethe Bergane og Tiril Udnes Weng ble nummer to og tre.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.