TUI deler gode nyheter: Pengene tilbake i tilfelle regn

11/10/2023 10:06

Sofie Hansen

Nyheter
Sal, Kap Verde. Foto: TUI
Sal, Kap Verde. Foto: TUI
Nå kommer TUI med værgaranti.

Mange feriegjester reiser for varmen og solen. Dessverre opplever noen at 30 grader og full sol blir erstattet av vått vær i timer eller til og med dager på ferien. Men det kan nå gjøres noe med det.

Hos reiseselskapet TUI har de gått sammen med Sensible Weather for å lansere en værgaranti som automatisk kompenserer selskapets gjester økonomisk dersom det regner på ferien. Værgarantien er i første omgang lansert i Sverige, men om ikke altfor lenge blir værgaranti innført også for norske gjester.

«Vi kan ikke påvirke været på destinasjonen, men med denne værgarantien kan våre gjester ha en god ferie selv om det regner. Kompensasjonen utbetales samme dag, noe som gir våre gjester mulighet til å bruke tiden på aktiviteter der regnet ikke er til hinder. Det kan for eksempel være et museumsbesøk eller en handletur», sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI.

Det opplyser TUI i en pressemelding. Værgarantien kan kjøpes som forsikring før avreise. Prisen avhenger av værmeldingen for hotellets beliggenhet.

Værgarantien kan kjøpes som forsikring før avreise. Prisen avhenger av værmeldingen for hotellets beliggenhet.

Et varsel på 1,5 mm regn. per time eller mer, i minst to timer, aktiverer automatisk garantien og gir en betaling samme dag. Kompensasjonsbeløpet er basert på reisens totale pris.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.