Turen i Rema 1000 gikk helt galt for 31 år gammel kvinne: Risikerer alvorlig flekk på rullebladet

11/01/2023 08:38

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 31 år gammel kvinne var i Rema 1000, noe som ikke gikk som forventet. Nå risikerer hun å få en alvorlig flekk på rullebladet.

Mandag forsøkte en 31 år gammel kvinne å stjele en flaske rom i Rema 1000 i Tønder, Danmark.

Det holdt imidlertid ikke med tyveri, da situasjonen endte opp med å eskalere, noe som har ført til at hun endte opp med en alvorlig flekk på rullebladet.

JydskeVestkysten skriver at politimester John Weber i Syd- og Sønderjyllandspolitiet sier at den 31 år gamle kvinnen først gjorde oppmerksom på seg selv da hun forsøkte å smugle en flaske rom ut av butikken, uten å betale for det.

Det gikk imidlertid ikke helt som hun hadde forventet da butikkpersonalet oppdaget hva hun holdt på med. Derfor tok de tak i kvinnen, som de ønsket å pågripe mens alarmen ble slått til politiet.

Kvinnen hadde imidlertid liten interesse av å vente på politiet, noe som fikk henne til å reagere voldsomt. Til slutt klarte hun å vri seg løs og bryte seg fri, hvoretter hun satte fra butikken til fots.

I Tønder er det imidlertid ikke langt fra politihuset til Rema 1000, og derfor tok det ikke mange minuttene før en patruljebil hadde funnet henne basert på beskrivelsen de butikkansatte hadde gitt.

Til tross for at det startet som en vanlig butikktyveri, satte kvinnen seg selv i en litt annen situasjon ved å reagere voldsomt da hun ble pågrepet. Som følge av dette er hun nå siktet for ran.

"Når du gjør noe aktivt for å bryte fri, er det per definisjon et ran," sa Weber.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.