TV-vert avbrutt på direktesendt TV: Blir satt på plass av sin mor

25/07/2023 16:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På direktesendt TV blir en amerikansk TV-programleder advart av moren.

Det skal ikke være noen tvil om at mødre ønsker det beste for barnet deres. Derfor skjer det ofte – selv veldig ofte – at mødre gir råd. Du kan imidlertid finne et bedre tidspunkt å gi råd enn mens sønnen sender direkte TV.

Likevel var det akkurat det som skjedde med den amerikanske TV-verten Jesse Watters på TV-stasjonen Fox News.

Det var til og med Watters første sending under Fox News-banneret, etter å ha blitt med som erstatning for den kontroversielle verten Tucker Carlson, som sluttet med Fox News til stor offentlig interesse tidligere i år.

Fox News er kjent for å være en republikansk TV-stasjon som formidler konspirasjonsteorier.

De lengtet etter Dominion, som sto bak teknologien for å telle stemmer ved flere valglokaler i presidentvalget i 2020 - og som Trumps leir hevdet var satt til å hjelpe Joe Biden.

Ifølge Dominion har de falske anklagene om valgfusk som Fox News har turnert med i sin nyhetsdekning under presidentvalget i 2020 hatt en ødeleggende effekt på selskapet, og derfor saksøkte Dominion media for injurier med et erstatningskrav på 1,6 milliarder dollar – tilsvarende nesten 11 milliarder kroner.

Og delingen av slike falske påstander Watters' mor vil ikke at han skal være en del av.

«Vi har en veldig spesiell gjest på linjen – en demokrat – min mor», sier TV-verten, hvorpå moren kommer gjennom: "Vi er så stolte av deg og det du har oppnådd. Du har jobbet så hardt."

"Men la oss sikte på at du også skal beholde jobben din. Det er derfor jeg har et forslag."

"Ikke gå deg vill ned i et konspirasjonskaninhull. Vi vil ikke miste deg og vi vil ikke ha noen rettssaker," sier TV-vertens mor.