Tvunget til å avlyse talkshow: Kjent programleder innlagt

29/11/2023 12:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Den amerikanske talkshow-verten har fått noe av et helsesjokk.

Selv om det er noen triste nyheter at 59 år gamle Stephen Colbert kommer med på X-profilen sin, skjer det ikke uten humor.

«Late Show»-programlederen har blitt tvunget til å avlyse denne ukens show, og på sosiale medier X forklarer han hvorfor:

«Jeg er sikker på at du tenker: 'Kalkun overdose, Steve? Har sausen falt over deg?» begynner han, med henvisning til at amerikanerne nettopp har feiret Thanksgiving.

– Jeg er faktisk på bedringens vei etter operasjonen etter at blindtarmen sprakk. Jeg er takknemlig for legenes behandling og til Evie og barna for at de holdt meg ut, legger han til og avslutter med godt humør:

– I fremtiden vil alle e-poster til blindtarmen min bli håndtert av bukspyttkjertelen min.

Avlysning på avlysning

Det er ikke første gang i år at sykdom har tvunget Colbert til å avlyse.

Tilbake i oktober måtte seerne klare seg uten «Late Show» i en uke ettersom talkshowverten hadde blitt smittet av korona.

Også i løpet av sommeren ble showet tatt av eteren. På den tiden var det på grunn av streiken til Hollywoods manusforfattere og skuespillere.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.