Tyske medier avslører motiv i drapssaken mot 12 år gamle Luise

16/03/2023 10:53

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com / Politi
Foto: Shutterstock.com / Politi
Det tyske mediet Bild melder nå om hva som kan ha vært motivet for at 12 år gamle Luise ble drept av to jenter på samme alder.

Mange fortsetter å lure på hvorfor 12 år gamle Luise skulle miste livet etter at hun ble funnet knivstukket til døde i nærheten av sitt hjem i Freudenberg.

To jenter, bare 12 og 13 år gamle, ble bekreftet som gjerningspersoner av politiet. Ifølge det tyske mediet Bild er årsaken bak drapet et forvandlet vennskap mellom Luise og den 13 år gamle jenta.

Bild forteller at vennskapet mellom de to jentene hadde blitt fiendskap, og 13-åringen begynte å mobbe og trakassere Luise.

Etter at Luise søkte hjelp fra voksne uten å lykkes, hevder Bild at 13-åringen tok en blodig hevn ved å lokke Luise inn i skogen med en annen jente, hvor hun ble knivstukket til døde minst 30 ganger som straff for sladder.

Politiet har vært tilbakeholdne med å gi opplysninger i saken, da de to jentene må beskyttes på grunn av alder. Senioradvokat Mario Mannweiler sa at et barns motiv for en slik handling kanskje ikke er åpenbart for en voksen.

Luise forsvant lørdag ettermiddag etter å ha besøkt en venn i Freudenberg, en by i Nordrhein-Westfalen. Foreldrene slo alarm og et storstilt søk ble satt i gang.

Dagen etter ble Luise funnet død, og de to jentene innrømmet senere å ha stått bak drapet. De er nå i sosialtjenestens varetekt.

Skolen der jentene gikk på har vært stengt i tre dager på grunn av drapet, men planlegger å åpne igjen i dag når elevene får mulighet til å møtes og snakke om hendelsen.