Ung kvinne hevder å være Madeleine McCann: Nå reagerer politiet

27/02/2023 08:35

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Politiet/Instagram
Foto: Politiet/Instagram
En ung kvinne hevder hun er den savnede Madeleine McCann, og påstandene har nå fått politiet til å reagere.

Julia Faustyna, som også kaller seg Julia Wendlet, har skapt mye oppmerksomhet om seg selv de siste ukene der hun har delt flere virale videoer på TikTok og Instagram.

Felles for de mange videoene er at de er basert på at hun selv har en tro på at hun er briten Madeleine McCann, som forsvant tilbake i 2007.

Ikke bare det, men hun har klart å samle mange tusen følgere som tror at det kan være noe sannhet i påstandene hennes.

Men nå har Pawel Noga fra politiet i Wroclaw i Polen, der kvinnen dukker opp, sagt at myndighetene har «utelukket» enhver mulighet for at hennes påstander er sanne.

Det skriver det britiske mediet Daily Star.

Derfor er det polske politiet overbevist om at Julia Faustyna ikke er den savnede Madeleine McCann, slik hun selv føler seg overbevist om at hun er.

For omtrent 14 dager siden begynte Julia å dele bilder av seg selv som fremhevet et sted i et av øynene og et skjønnhetspunkt på kinnet som ligner Maddies.

I tillegg har polakken reflektert over sine yngre år og har konkludert med at livet hennes ikke har gitt mening, noe som har ført til at hun har konkludert med at hun har vært utsatt for en bortføring.

"Jeg husker ikke det meste av barndommen min, men mitt tidligste minne er veldig sterkt, og det handler om ferier på et varmt sted der det var en strand og hvite eller veldig lyse bygninger med leiligheter," skrev hun på Instagram.

I forrige uke insisterte hun på at McCanns foreldre, Kate og Gerry, hadde blitt enige om å gjøre en DNA-test, selv om dette ikke er bekreftet.

Den polske kvinnens bilder og videoer på sosiale medier har skapt blandede reaksjoner fra publikum, noe som har ført til at hun har blitt utsatt for kritikk for en rekke personer.

Faktisk har kritikken fra en gruppe mennesker blitt så omfattende at hun har måttet slette to av sine sosiale medier-kontoer.

"Hvis du ikke liker meg, vær så snill å slutte å følge meg. Jeg vil ikke ha fans eller følgere. Jeg stengte Facebook- og TikTok-kontoen min slik at folk ikke kan gjøre narr av meg, ok? La meg være i fred," skrev hun på Instagram.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.