Ute av OL – Sagosen raser over utvisning

Foto: Instagram

Det endte med en brutal exit for de norske håndballgutta, etter at Sagosen fik rødt kort og Landin lukket det danske målet.

Den norske stjerna, Sander Sagosen, ble utvist tre ganger i løpet av kampen, noe som betød at det norske laget måtte fullføre kampen uten sin store stjerne på banen.

Til NRK er Sagosen svært kritisk til dømmingen og spesielt utvisningene.

– Det er bare piss, spør du meg. Sånn er det, sier Sagosen.

”Jeg synes de legger en linje som det er umulig for dem å klare å følge. Det er sånn det er, men det er deres jobb og ikke min,” sier stjernespilleren.

Sagosen bliver spurt om hva han er uenig i, til det svarer han:

– På utvisning nummer to, når det blåses brøyt på den ene siden og så får vi utvisning for å prøve å lage brøyt på andre siden. Da blir det vanskelig å prøve å holde på utpå der. Sånn er livet. Vi kan være så bitre og sure på dommerne vi bare vil. Danmark er et bedre håndballag og vi er rett og slett ikke gode nok, fortsetter han.

Les også

Simone Biles er tilbake

Sagosen hevder at han ville avslutte på en ordentlig måte ved å takke dommerne for kampen.

”Jeg skulle takke for kampen, jeg, men de var for arrogante til å takke meg for kampen.”

Selv om det var jevnt lenge, stakk danskene ifra. Til slutt ble det for tøft for Sander Sagosen og Norge, og nok en gang ble de beseiret av Danmark, som er regjerende mester i både VM og OL.

Etter kampen virket de norske spillerne knust. Flere spillere satt på hver sin stol og så tomt ned i bakken, mens danskene gikk smilende mot garderoben.

Selv om det ikke ble resultatet nordmennene håpet, har de likevel kommet historisk langt. De har ikke vært i OL siden 1972, og de hadde aldri nådd kvartfinale før i år.

Les også

Møtte ikke opp på trening: Ønsker en overgang