Vår Staude deler sjokkerende nyheter: Utsatt for kriminell handling

04/10/2023 10:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
Deler forferdelige nyheter.

Vår Staude (57) er en del av teamet som driver «God Morgen Norge» på TV 2.

Hun er en veldig populær programleder og har ledet morgenshowet siden 2005.

Før hun startet sin rolle på 'God morgen Norge', jobbet hun som nyhetsanker og reporter i TV 2. Hun jobbet også som korrespondent i Washington, DC.

Hun deltok også i TVNorges "71 grader nord – Norges tøffeste kjendis''.

Flere norske kjendiser har den siste tiden vært utsatt for samme type forbrytelser. Ansiktet deres har blitt brukt i nyhetsartikkel og reklame som inneholder falske falske sitater.

Dette har også skjedd med kjendiser som Else Kåss Furuseth, Ingrid Gjessing Linhave og Desta Marie Beeder.

Nå har det samme hendt med Vår Staude.

Det skal ha vært en falsk nyhetsartikkel som lignet veldig på Nettavisen.

Ved første øyekast ser det ut som en vanlig nyhetsartikkel, men hvis du ser nøye på nettadressen i adressefeltet, kan du se forskjell på en svindelartikkel og en ekte Nettavis-artikkel.

– Det dukker stadig opp ulike typer svindelgreier med meg i. Jeg har sett alt fra bitcoin til slanking, sier Staude til Nettavisen.

Hun sier at det har vært en enorm økning i disse forfalskningene det siste året, og hun vil at folk skal forstå at dette er svindel.

– Det er nitrist og ekkelt at det sitter svindlere der ute og klipper og limer, bruker bilder av meg fra «God Morgen Norge» og lurer folk med gull og grønne skoger ved hjelp av mitt navn.

Ifølge Nettavisen skal TV 2 ha meldt dette til politiet, men saken ble henlagt samme dag.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.