Var gift med Hugh Hefner: Nå avslører hun de sprø reglene

30/07/2023 18:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
-Det har tatt timer med terapi og "avprogrammering".

Crystal Hefner var bare 21 år gammel da hun møtte Hugh Hefner på Playboy-herskapshuset. Han ba henne flytte inn hos ham - og hans 18 år gamle tvillingkjærester, Karissa og Kristina Shannon - dager senere. Det førte til ekteskap i 2012, da Crystal var 26.

– Det gikk veldig, veldig raskt. Jeg tror han hadde mye erfaring med å få folk til å flytte inn med en gang, sier Crystal i et intervju med avisa The New York Post.

Portforbud

I løpet av det 10 år lange forholdet begravde hun hvem hun egentlig var, levde med en 6 p.m. portforbud, kunne ikke reise og ga seg over til en "trengende" mann som hun følte seg for skyldig til å forlate.

– Når Hef ville gå ut, dro han til en klubb for å hente kvinner. Så jeg tror han antok at når jeg skulle ut, skulle jeg gjøre det samme. Egentlig ville jeg bare dra til Disneyland eller stranden, eller hvor som helst, sier Crystal.

Hun var til stede ved Hefners seng da han døde i 2017, 91 år gammel. Men det er først nylig at Crystal, nå 37, har forsonet seg med den mørkere siden av livet hennes med Hef.

Det har tatt timer med terapi og "avprogrammering" for å løse opp ruinene i livet hennes med mannen som grunnla Playboy-imperiet i 1953.

Hun har kastet alle «kaninjente»-antrekkene sine bortsett fra ett, fjernet brystimplantatene og brukt det siste halvannet året på å skrive et memoar kalt «Si bare gode ting».

«Det kalles «Only Say Good Things» fordi jeg [hadde] en samtale med Hef og han ga meg beskjed: «Når jeg går, når jeg er borte, vær så snill å si gode ting om meg»», sa Crystal til The Post.

«Jeg holdt det løftet de siste fem årene. Etter å ha gått gjennom mye terapi og healing, innså jeg at jeg trengte å være ærlig om tiden min der. Boken handler om helbredelse fra et giftig miljø.»

Hun ble født Crystal Harris i Lake Havasu, Arizona, og flyttet snart til Birmingham, England - hvor familien hennes bodde ovenpå fra foreldrenes pub - før hun slo seg ned i San Diego som 8-åring.

Hun var psykologistudent ved San Diego State University og deltidsmodell da en venn foreslo at hun skulle sende inn et bilde for å delta på en Playboy-fest.

Crystal beskrev seg selv som "usikker og ung", og ble overrasket da hun ble invitert til Halloween-festen i 2008.

Der slo hun en samtale med Hef og de fant felles grunn: han hadde studert psykologi ved University of Illinois 40 år før hun ble født.

Kvinnehater

– Det er fortsatt komplisert for meg. Hef var en narsissist og en kvinnehater … Han var et veldig komplisert menneske. Men han gjorde også mye bra, hjalp mange mennesker og var med på å stå opp for ting, sier hun og legger til at han samtidig såret folk på måter han ikke var klar over.

Crystal Hefner har brukt det siste og et halvt året på å skrive en bok om livet med Hugh Hefner - og den mørke siden av Playboy-herskapshuset.