Var midt i malingen: Da fikk en kvinne en telefon som forandret alt

18/10/2023 14:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne var i ferd med å male huset da hun ble oppringt av en vennlig medarbeider fra Danske Spil: Da hun la på hadde hun nok penger til å ansette et helt team med profesjonelle malere.

Telefonen ringte nylig hjemme hos en kvinne fra Nordsjælland mens hun sto med pensler, malerruller og maskeringstape.

Det var litt upraktisk, men kvinnen var glad hun tok telefonen - for det var gode nyheter angående PLUSS-abonnementet hennes på Lotto:

«Jeg sto bare og malte og fiklet med malerrullene da telefonen ringte. Jeg tok den, og så sa noen 'God dag, det er Ann-Sofie fra Danske Spil'. Og da hun sa det, tenkte jeg bare: 'Huff, tallet begynte med 36, og var det ikke noe med noen reklamer på TV? Jeg klarer bare å tenke: 'Gud! Har jeg vunnet en stor premie?" sier kvinnen og viser til TV-reklamene fra Danske Spil om telefonsamtalene du får når du har vunnet en stor premie i Lotto.

Og ja, kvinnen hadde faktisk vunnet, skriver Danske Spil i en pressemelding.

Den veldig store gevinsten, til og med. «Da spurte hennes Ann-Sofie meg om jeg hadde sjekket Lotto-kupongen min? Nei, svarte jeg. «Jeg synes du burde gjøre det,» svarte hun så. Og så sjekket jeg kupongen min mens jeg hadde henne på telefonen. Og så kunne jeg se at jeg hadde vunnet 10 000 000 kroner, og SÅ fikk jeg shakene akkurat som før en viktig eksamen,» ler hun.

Den ansatte fra Danske Spil lovet at hun skulle ringe igjen dagen etter for å forsikre seg om at alt var som det skulle. For det kan godt ta mer enn en enkelt telefonsamtale før du helt forstår at alt med en er helt annerledes.

«Så la jeg på røret, og så la jeg fra meg malerullen. Og så kom en av venninnene mine for å hente meg. Vi skulle ut og spise, og hun kunne se på meg at noe hadde skjedd. Og så fortalte jeg henne det. Jeg trengte å fortelle det til noen, så det gjorde jeg, og jeg satt og brølte mens jeg fortalte det. Vennen min syntes bare det var fantastisk, sier vinneren.

Etter hvert har det gått opp for kvinnen at hun har vunnet stort, og hun har også begynt å bruke litt av pengene. Det er brukt litt på boliglånet, ny bil og også litt på ekstra luksus her og der i hverdagen.