Vendela Kirsebom: Var i bilulykke

19/05/2023 13:50

Sofie

Nyheter
Bildet er ikke fra hendelsen. Foto: Shutterstock
Bildet er ikke fra hendelsen. Foto: Shutterstock
Kunne gått veldig galt.

For Vendela Kirsebom (56), modell og tv-profil, holdt det på å gå galt på vei hjem fra jobb i Agder.

Veien var svært glatt og Kirseboms bil kom plutselig ut av kontroll i tunnelen. Det skriver Se og Hør og Dagbladet.

Bilen med Kirsebom i passasjersetet og en kollega som satt bak rattet krasjet i en betongvegg og ble totalskadd. 

- Alt var kaos. Jeg var i totalt sjokk. Det var en surrealistisk følelse, sier Kirsebom til Se og Hør.

Den tidligere modellen slapp fra ulykken uten fysiske skader, men fortalte Se og Hør at hun var full av adrenalin og stress. 

Videre forteller hun at hun må ha hatt englevakt den kvelden.

56-åringen sa at den totalskadde bilen måtte hentes av redningsbil og at hun selv fikk sitte på med to fremmede på vei til Oslo.

Kirsebom fortalte videre at hennes uro vedvarte lenge, selv etter at hun kom tilbake til ektemannen Petter Pilgaard (43).

Ulykken rystet meg. Jeg har aldri opplevd noe slikt før, og det var heftig. Jeg ble veldig redd, og det tok noen dager før jeg var OK igjen, forteller hun bladet.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.