Viaplay med enorm prisøkning

17/01/2023 11:24

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter at Viaplay bestemte seg for å heve prisene, var det mye sinne og misnøye blant supporterne.

Før helgen økte Viaplay prisen på Viaplay Total med 100 kroner per måned.

Det betyr at norske fotballsupportere må betale opptil 749 kroner per måned for å se Premier League-kamper.

I et åpent brev til Viaplay skriver Supporterunionen blant annet:  

«Når det gjelder kostnadene for å se Premier League, så synes vi dette nå begynner å bli vel dyrt for en vanlig supporter. Både vi og organisasjonens supporterklubber har mottatt mange meldinger fra medlemmer som er både sinte og misfornøyde pga. dette prispåslaget. Vi i Supporterunionen ønsker å få en klarhet i hva som er grunnen til denne drastiske handlingen nå midt i sesongen. Vi har inntrykk av at mange ikke lenger har økonomi til dette og da heller velger puber og større ansamlinger for å se sitt favorittlag, noe som igjen kan føre til reduserte inntekter for dere til å lage et godt produkt. På vegne av våre ca 130,000 medlemmer fordelt på 55 medlemsklubber, ønsker vi en forklaring på hvorfor dette skjer akkurat nå.»

Viaplay Group PR- og kommunikasjonsdirektør Fredrik Olimb forklarer prisendringen slik for Liverpool.no:

- For å sikre at vi kan fortsette å tilby best mulig innhold til alle Viaplays kunder, justerer vi prisene.

Mange på sosiale medier har sagt at nok er nok og de har sagt opp abonnementet.

Flere norske tilhengere av Premier League var tydelige på at de ikke var glade for prisøkningen. Det førte til at Viaplay opplevde en massiv klagestorm da flere tilhengere opplevde problemer med strømmetjenesten i jula.

Noen opplevde en svart skjerm mens andre fikk en feilmelding. Noen kunder ble også informert om at de ikke har den nødvendige strømmepakken for å se Premier League-fotball.

Læs også:

5 frukt og grønnsaker du aldri bør skrelle Det er flere gode nyheter enn bare det faktum at du ikke trenger å bruke tid på å skrelle.
Nå er det avgjort: Disse hunderasene er de dummeste En hundepsykolog har laget en liste som rangerer hunderaser etter intelligens.