Vladimir Putin falt ned trappen: Bæsjet og tisset i buksene

06/12/2022 13:08

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Russlands president Vladimir Putin falt ned flere trapper, noe som førte til at han ufrivillig bæsjet i buksene.

Russlands president Vladimir Putin skal ha falt ned trappene til sin bolig i Moskva. Dette skal blant annet ha ført til at han tisset i buksa.

Sky News rapporterer, mens spekulasjonene om 70-åringens dårlige helse øker, at han falt ned trappen, noe som fikk ham til å «ufrivillig bæsje» og «tisse i buksene».

Urineringen skal ha skjedd som følge av den «avanserte kreftformen» han lider av, ifølge den tidligere sjefen for den britiske forsvarsstaben, Lord Dannatt.

Anti-Kreml-kanalen, som hevder å overvåke Putin for å følge utviklingen i hans helse, har rapportert at hans tre livvakter og et team av leger skyndte seg for å hjelpe ham, ifølge Sky News.

– Det var tre livvakter som hjalp ham med å komme seg til nærmeste sofa. De ringte legene som er på vakt ved boligen.

– Presidentens tilstand var stabil, og han kunne bevege seg rundt på egen hånd, med unntak av litt smerter i halebeinet når han satt.

Hendelsen kommer bare en måned etter at sjefen for Ukrainas militære etterretning hevdet at den russiske lederens helse er så dårlig at han nå bruker minst tre såkalte «body doubles».

Generalmajor Kyrylo Budanov fortalte Mail on Sunday om ukrainsk etterretning, som hadde funnet ut at han har flere likuplikater som erstatter ham ved «spesielle anledninger».

– Vi vet spesifikt om tre personer som stadig dukker opp, men hvor mange det er, vet vi ikke, sier generalmajor Budanov til den britiske avisen.

"De har alle gjennomgått plastisk kirurgi for å se like ut," sa han.

Han avslører da at det eneste som avslører hemmeligheten bak trikset er høyden deres.

– Det er synlig på videoer og bilder. Også gester, kroppsspråk og øreflipper som de er unike for hver person, la han til.