Zlatan Ibrahimović i stor sorg

27/03/2023 14:09

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Fotballstjernen Zlatan Ibrahimović (41) er i sorg.

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimović (41) er i sorg etter at den nederlandske journalisten og pressemannen Thijs Slegers døde mandag, 46 år gammel. Det melder NTB.

Slegers var veldig nære venner av fotballstjernen. Han ble diagnostisert med akutt leukemi i 2020, og har vært aktiv i ulike medier i mange år.

Forrige måned deltok Slegers i et TV-program relatert til hans innsats for å rekruttere nye blod- og stamcelledonorer i hjemlandet. Ibrahimović dukket også opp der.

Fotballstjernen avduket deretter sitt første møte med Sleggers da han ankom Ajax i 2001. Det skriver Se og Hør.

- Om jeg husker det møtet? Jeg kommer alltid til å huske det. Han var den eneste vennen jeg hadde i Nederland, da jeg følte meg bortkommen. Jeg var ung og forvirret, og jeg hadde egentlig ingen der. Da var det en journalist som strakk ut hånden til meg. På denne tide var ikke journalister vennene mine, de var fiendene mine, sa en svært emosjonell Ibrahimović.

- Jeg skrev til og med om Thijs i boken min. Han fikk en plass i hjertet mitt fra det øyeblikket. Jeg vil bare si at jeg elsker deg, vennen min, fortsatte han og tørket tårer.