Kvinne sluttet med én uvane: Har nå spart 217.000 kroner

13/09/2023 15:30

Emma Sletta

Økonomi
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mens hun oppnådde betydelige besparelser, forbedret tilstanden hennes seg også da hun brøt med den uheldige vanen.

På overflaten så 40 år gamle Christys liv ut som perfekt: hun hadde en kjærlig mann, to barn, en populær blogg og jobbet til og med som kongelig kommentator på Sky News mens hun bodde som amerikaner i London. Hennes sosiale medier var fylt med glamorøse bilder av henne som holdt et glass rosévin.

Men bak denne fasaden gjemte det seg en utmattet sjel. Natt etter kveld spiste hun vin og led av konstant bakrus.

Dette problemet ble dokumentert av The Mirror.

Nå skal det være over

En skjebnesvanger morgen i mars 2020 våknet hun med den verste bakrusen noensinne. På bildene syntes hun å være glad, men denne gleden eksisterte bare når hun drakk.

Forholdet til ektemannen var blitt anstrengt, og alkohol ble prioritert foran barna. Hun foretrakk å sitte i sofaen med et glass vin i stedet for å lese godnatthistorier for barna sine.

Til tross for frykten bestemte hun seg for å ta det drastiske skrittet å eliminere alkohol fra livet sitt og se hva som ville skje. Og så kom pandemien og verden ble stengt ned.

Hard start

De første ukene var en prøvelse. Hun opplevde sterk trang til alkohol, og søvnen hennes var forferdelig. Men allerede i den andre uken begynte søvnen å bli bedre. Hun innså at alkohol fratok henne den viktige dype søvnen kroppen trengte, selv om det var lettere å sovne etter å ha drukket.

Nå kunne hun sove hele natten uten å våkne for å drikke vann eller gå på do.

Et bedre liv

Etter fire uker begynte ting å endre seg drastisk. Søvnen ble bedre og huden strålte. Men det var ikke bare utseendet hennes som ble bedre. Hennes glede kom tilbake, og hun begynte å legge merke til markante endringer i hennes fysiske og mentale velvære.

De første 40 dagene var utfordrende, men hun ville ikke følt seg annerledes. Foreløpig har hun ikke rørt alkohol på 1.242 dager og har spart 217.000 kroner. Hun har en vellykket livscoachingvirksomhet der hun hjelper kvinner med å ta en pause fra alkohol.