sparket 900 ansatte på nettmøte: Nå kollapser selskapet hans på børsen etter bare én uke

03/09/2023 10:30

Mikkel Sletta

Økonomi
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Hvis du er på denne samtalen, er du en del av den uheldige gruppen som blir permittert. Ditt arbeidsforhold avsluttes med øyeblikkelig virkning."

I 2021 gikk den amerikanske administrerende direktøren Vishal Garg viralt fordi han sparket 900 ansatte i et felles nettmøte, hvor han startet møtet med ovenstående uttalelse, skriver Finance ifølge Forbes .

Og siden den gang har det bare gått nedoverbakke for hans milliardimperium, Better.com.

Better.com hjelper kunder med alt innen privat eiendom. Selskapet kan hjelpe deg med å ta opp boliglån på nett, finne en eiendomsmegler eller tegne en billig innboforsikring etter behov. 

Men eiendomsbransjen har fått et stort tilbakeslag de siste årene, og det samme har skjedd med Better.com, som i løpet av de siste to årene – siden Vishal Gargs nettoppsigelser – har sagt opp over 7000 ansatte.

Likevel gjorde Better.com sitt inntog på børsen nylig, men ikke med ønsket resultat. 

Eiendomsselskapets aksjekurs falt med hele 94 prosent i løpet av den første uken. 

Ifølge Forbes skyldes dette imidlertid ikke dårlige tider for bransjen. Tvert imot er det fordi investorer ikke vil nærme seg Vishal Gargs mange søppelsaker.

I tillegg til Zoom-fyringene har han blant annet kalt utvalgte ansatte for «dumme delfiner» i en publisert e-post, akkurat som han er hovedpersonen i en svindeletterforskning som den amerikanske børsmyndigheten, SEC, foretok i 2022 . 

Vishal Garg må dermed levere en sensasjon dersom selskapets forferdelige første uke på børsen skal snu. 

Læs også:

Hva er din favoritt sovestilling? Her er den overraskende betydningen for din personlighet Har du en spesiell sovestilling du foretrekker? I så fall kan det faktisk fortelle mye om din personlighet.
Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.