Mors oppskrift på perfekte stekte poteter tar internett med storm

16/10/2023 19:00

Sofie Hansen

Oppskrifter
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
De perfekte stekte potetene krever kun to ingredienser.

Nå har en mors oppskrift gått viralt og tar internett med storm. I disse dager går en australsk mor viralt.

Hun har den perfekte oppskriften på å lage stekte poteter. Det skriver Daily Mail.

Deler hemmeligheten bak de perfekte stekte potetene

Kvinnen forteller deg at du bare trenger to ingredienser for å lage potetene. Oppskriften krever poteter og en pakke med fransk løksuppeblanding.

Det kan i begynnelsen høres ut som en litt merkelig kombinasjon, men ifølge moren skal det være den perfekte oppskriften.

Dypp dem i olje

Det er imidlertid en tredje ingrediens som trolig finnes i de fleste hjem, nemlig olje.

«Når du lager stekte poteter, skrell dem, skjær dem i små biter og legg dem i en ildfast form, og hell deretter den franske løksuppeblandingen over toppen av potetene», skriver moren i en Facebook-gruppe.

Deretter drypper hun olje over toppen og setter brettet i ovnen for å bake. "Det er den eneste måten jeg koker potetene mine nå," sier hun.

Oppskriften kommer fra kvinnens mor

Det var kvinnens mor som lærte henne oppskriften. Og kvinnen forteller at mange har blitt overrasket over den enkle oppskriften, mens andre sa at de har brukt denne metoden i årevis.

Noen foreslo å bruke Vegetarian Stock Powder i stedet for French Onion Mix fordi det "smaker bedre". Mens andre igjen sa at deres hemmelige ingrediens er andefett.

Sett potetene i kjøleskapet

I fjor avslørte den australske forbrukerorganisasjonen CHOICE at du kan legge de ferdigkokte potetene dine i kjøleskapet før du steker dem. Dette er hemmeligheten bak den perfekte sprø poteten.

Så kanskje du burde kombinere dette rådet med rådene fra den australske moren, og få en enda mer perfekt potet.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.