21-åringen har et svært uheldig navn - han er utestengt fra å fly de neste 10 årene

08/06/2023 10:30

Emma

Reiser
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Da den 21 år gamle briten Kieran Harris dagen før den planlagte turen til Spania fikk en e-post fra flyselskapet, kunne han ikke tro sine egne øyne.

Harris måtte ikke fly til Alicante 25. mai på grunn av forstyrrende oppførsel på et tidligere fly, ifølge det britiske flyselskapet Easyjet, rapporterte The Mirror  lørdag.

I tillegg ble 21-åringen lagt på bakken i ti år.

Men Kieran Harris, som hadde planlagt å reise til Costa Blanca med sin venn, hadde ikke gjort noe galt, men en mann med samme navn.

Han var bare uheldig å ha samme navn og bursdag som en som var klart mer kriminell.

Dette er ikke første gang Kieran Harris' navnebror har forstyrret 21-åringens hverdag, sier den uskyldige Harris til britiske medier.

Sommeren 2022 stormet politibetjenter til og med leiligheten hans til de endelig oppdaget feilen og ba Harris om unnskyldning.

Til slutt kom Harris, som tidligere hadde oppført seg ordentlig på fly, fortsatt om bord på flyet fra Liverpool til Spania etter at han advarte «Easyjet» om misforståelsen og sendte flyselskapet en kopi av identitetskortet hans, ifølge The Mirror.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.