6 enkle triks som kan spare deg mye penger på flyreiser

Foto: Shutterstock.com

Noen enkle triks kan spare deg for mye penger neste gang du skal ut og reise.

Til slutt kan du begynne å reise verden rundt igjen. Det er gledelig nyheter.

Selv om flyselskapene igjen konkurrerer veldig hardt for å få passasjerer på sine flygninger, med få og ganske enkle triks, kan du spare ekstra penger på de allerede billige flyreisene.

Les også

Syklist anklaget i video for å utnytte ny lov: Sperrer veien og tar selfier mens han sykler

Litt overraskende er det lavprisselskapet Wizz Air, som kommer med tipsene.

1: Valuta

Wizz Air sier at man bør se på de forskjellige "styrkene" til valutaer på bestillingstidspunktet. Dette er fordi du kan få en billigere avtale når du bestiller flyreisen din i destinasjonens valuta i stedet for ditt eget rom.

2: Fly med fleksibilitet

Når du bestiller noe, er topptider vanligvis dyrere. Men hvis du er forberedt på å være litt fleksibel med datoer og klokkeslett, kan du spare penger. Ofte vil flyselskapene tilby alternativet 'fleksibelt med datoer' i søkefunksjonen - slik at du kan sammenligne priser på forskjellige flyreiser. Wizz Air påpeker også at nattflyvninger ofte er billigere – og at det å endre hvilken flyplass du flyr til og fra, også kan bidra til å spare penger.

3: Bestill envejs

Å gjøre to separate reservasjoner i stedet for en returreise kan noen ganger fungere billigere. Dette er kanskje ikke tilfelle hele tiden, men det er verdt å søke etter en retur og to separate reservasjoner på to faner når du leter etter de beste tilbudene.

4: Planlegg fremover

Selv om siste liten-tilbud er tilgjengelige, gir planlegging deg vanligvis en billigere pris på forhånd. Wizz Air understreker at flypriser har en tendens til å stige jo nærmere det kommer å ta av - spesielt hvis det får mye interesse. Flyselskapet anbefaler å bestille opptil åtte uker i forveien, da det vanligvis er den billigste tiden å bestille.

5: Del opp reservasjoner

Wizz Air sier at når flere reiser som gruppe, vil flyreiser sannsynligvis bli dyrere - ettersom et flyselskaps algoritme automatisk vil bringe festen sammen. Som et resultat kan bestilling individuelt være den mest kostnadseffektive metoden - hvis du er villig til å bruke tid.

6: Like, kommenter og abonner

Forsikre deg om at du følger selskaper på sosiale medier og har registrert deg for markedsførings-e-poster for å sikre at du er den første som blir varslet om de nyeste tilbudene og rabattene. Mange flyselskaper belønner sine følgere ved å tilby dem eksklusive tilbud og gi dem tidlig tilgang til salg og personlige rabattkoder.

Les også

Leter etter fjernkontrollen på sofaen: Gjør motbydelig oppdagelse